Paslaugos ir kainos

01

SEO analizė / auditas

Visada prieš pradedant dirbti yra atliekama dabartinė SEO padėties analizė (auditas). Ji yra atliekama naudojantis specializuotais įrankiais + rankiniu būdu. Jei užtenka trumpų išvadų, ši paslauga potencialiems klientams yra NEMOKAMA. Dažniausiai to ir pakanka.

Kas yra daroma? Pirmiausia nustatomi efektyvus raktiniai žodžiai, kurie geriausiai atspindi teikiamą paslaugą ir potencialiai nešantys didžiausią klientų srautą. Tuomet peržvelgiamos esminės pačio puslapio techninės problemos, kurios turi įtakos SEO. Peržiūrima ar netrūksta nustatytiems raktiniams žodžiams vidinio turinio. Patikrinamos įeinančios nuorodos. Galiausiai, nustatomi konkurentai, atliekama trumpa jų optimizacijos analizė. Ir po visko, susidaromas darbų planas rezultatams pasiekti.

Jei reikia detalių audito ataskaitų, ši paslauga mokama. Gali būti pateiktos šios išsamios ataskaitos:
1. Įeinančių nuorodų ataskaita (išskiriant dofollow / nofollow, ir anchor)
2. Išeinančių nuorodų ataskaita (išskirian dofollow / nofollow, ir anchor)
3. Raktinių žodžių sąrašas su pozicijomis neutraliai lokacijai ir potencialiu srautu maksimaliu srautu ir dabartiniu srautu
4. Puslapio techninių problemų sąrašas
5. Puslapio Google greitaveikos išvados

02

Vidinio turinio ir techninių problemų tvarkymas (vidinis SEO optimizavimas)

Šio etapo metu yra tvarkomos vidinės puslapio techninės problemos: dažnai jos paprastai nematomos, tačiau paieškos sistemoms daro įtaka. Tai gali būti pvz. netinkamai parinkti tagai antraštėms, netinkami title. Be to, gali būti ir juntamų problemų – pvz. puslapis ir / ar vidiniai puslapiai turi būti įkraunami maksimaliai greitai. Labai svarbus aspektas yra ir turinys. Pasirinktiems efektyviems raktiniams žodžiams jis turėtų būti išsamus ir naudingas, ir patalpintas tinkamoje vietoje. Didelę įtaką daro ir tinkamai parinktos iliustracijos.

03

Puslapio autoriteto kėlimas (išorinis SEO optimizavimas)

Teikiame SEO iškėlimo ir palaikymo paslaugas, kad jūsų svetainė pakiltų ir išliktų aukščiausiose paieškos rezultatų pozicijose.

Google kiekvienai svetainei suteikia nematomą vidinį autoriteto reitingą kiekvienam raktiniam žodžiui. Suvedus į paiešką tam tikrą raktinį žodį, pateikiamas puslapių sąrašas – rezultatai nuo didžiausio iki žemiausio autoriteto reitingo. Jei tam tikriems raktiniam žodžiams svetainė autoriteto neturi visiškai (nerankina), tuomet ji paieškos rezultatuose neatsiranda net ir paskutiniuose puslapiuose.

Mes dirbame tam, kad Jūsų svetainė įgautų kuo didesnį autoriteto reitingą ir atsidurtų kuo aukščiau pagal įvairias pasirinktų efektyvių raktinių žodžių kombinacijas. Šiuo metu tiksliausi reitingų nustatymo įrankiai yra MOZ ir AHREFS, o reitingus labiausiai įtakoja dofollow nuorodos iš įvairių portalų: tinklaraščių ir naujienų svetainių ir pan. Kiekvieną mėnesį stengiames įgyti kuo daugiau ir kokybiškesnių nuorodų, bei pateikiame jų ataskaitą. Taip pat informuojame ir apie reitingo kitimą.

04

Kainoraštis

1. SEO auditas klientams yra NEMOKAMAS. Tačiau, jei reikalingos detalios ataskaitos, jos kainuoja 200 Eur. Trukmė: 1 savaitė.

2. Vidinis SEO sutvarkymas (jei reikia) 200-600 Eur (vienkartinis mokestis). Viršutinės ribos nėra, nustatoma kiekvienam projektui individualiai. Galima vidinį SEO atlikti išskaidant kas mėnesį ir atlikti kartu su išoriniu SEO, neviršyjant nusistatyto biudžeto. Trukmė: 4-8 savaitės.

3. Išorinis SEO, autoriteto kėlimas (SEO straipsnių ruošimas ir talpinimas, skelbimai, tinklaraštis, forumai, apklausos).
200 Eur / mėn. – 1 raktinio žodžio kombinacijai, jei žema konkurencija
350 Eur / mėn. – 3 raktinių žodžių kombinacijoms, jei žema konkurencija

500 Eur / mėn. – 1 raktinio žodžio kombinacijai, jei aukšta konkurencija
700 Eur / mėn. – 3 raktinių žodžių kombinacijoms, jei aukšta konkurencija

Kainos pateiktos be PVM.

Akcija! Nemokamas paslaugų išbandymas – 2 mėn.

Įsitikinkite mūsų SEO paslaugų efektyvumu!
Mokėkite tik tuomet, jei busite patenkinti rezultatais! Net 2 mėn. išbandymo laikotarpis.

Pasirašius sutartį, pirmus 2 mėn. jokių mokėjimų neprašysime. Sąskaitą už pirmus 2 mėn. pateiksime tik tuomet, jei būsite patenkinti rezultatais ir nepateiksite atsisakymo. Jei norėsite atsisakyti – tiesiog paprastai informuosite el. paštu, o mes nedelsiant nutrauksime darbus ir viską atstatysime į pradinę padėtį neprašydami jokių mokėjimų.

Susisiekite su mumis

Pasirinkite mūsų SEO paslaugas ir pasieksime aukštumų Google paieškoje!

Į viršų